Tri-Soil – ECOstyle NL Professional

Tri-Soil

Tri-Soil

De enige Trichoderma-stam die effectief vanaf 5°C uw gewas beschermt!  
Er wordt steeds meer gewerkt met producten op microbiologie in Nederland. Voor het effectief inzetten van microbiologie, is het belangrijk om rekening te houden met de juiste temperatuur.  
 In het voorjaar is de bodem nog erg koud, veel biologische gewasbeschermingsmiddelen op basis van micro-organismen zijn bij deze temperaturen helemaal niet effectief. Dit komt omdat micro-organismen een bepaalde minimum temperatuur nodig hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen. Voor het preventieve aard van werking van deze producten is dit dus zeer belangrijk.  
Tri-Soil is de bodemfungicide van ECOstyle Professional op basis van een krachtige Trichoderma-stam, welke vanaf 5°C al werkzaam is. Zo biedt het ook in koudere teeltperioden een effectieve en biologische oplossing tegen bijvoorbeeld Pythium.    
 Onderstaand een actueel overzicht van de huidige bodemtemperaturen in Nederland. Tri-soil kan als enige trichoderma bij deze lage temperatuur voldoende bescherming geven tegen de bodemschimmels! 

Toepassing Tri-Soil 

Tri-Soil is vloeibaar en kan tijdens het zaaien in de rug of na het zaaien van het gewas volvelds met voldoende water toegepast.   

Waarom Tri-Soil?

- Trichoderma-stam die al werkt vanaf een bodemtemperatuur van 5°C 
- Verbetert de wortelontwikkeling 
- Vergelijkbare effectiviteit als chemische referenten 

Meer info? Neem contact op met onze collega's Aukje Veldstra & Frederike Menage.

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account