Zakelijk bestellen Groensector – ECOstyle NL Professional
Zakelijk bestellen bij ECOstyle B.V.

Zakelijk bestellen bij ECOstyle B.V.

Als zakelijke klant in de groensector kunt u bestellen op het vernieuwde Partnerportaal van ECOstyle. We verwelkomen u graag als nieuwe of bestaande klant. Hieronder leest u wat u moet doen om toegang te krijgen.

Instructies wachtwoord aanvragen voor bestaande klanten

Om toegang te krijgen tot het Partnerportaal dient u eenmalig een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Voor het aanmaken van een nieuw wachtwoord volgt u onderstaande instructies:

  1. Vraag een nieuw wachtwoord aan door naar deze pagina te gaan.  
  2. Vul het e-mailadres in waarmee u geregistreerd staat in onze administratie. Klik op 'verstuur'. Weet u het e-mailadres niet? Neem dan contact op met onze binnendienst via 0516 - 760 780 of stuur een e-mail naar info@eurostyle.nl.
  3. Binnen enkele ogenblikken ontvangt u een e-mail met daarin een link voor het instellen van een nieuw wachtwoord. Klik op de link in de e-mail.
  4. U komt op de pagina om een nieuw wachtwoord in te stellen. Vul hier uw nieuwe wachtwoord in en druk op verstuur. Let op: Gebruik minimaal 8 tekens.
  5. U kunt nu inloggen op het Partnerportaal met uw nieuwe wachtwoord.

Meest gestelde vragen

Ik ontvang de e-mail niet voor het wijzigen van het wachtwoord

Indien u de e-mail niet ontvangt voor het wijzigen van het wachtwoord kan dit meerdere oorzaken hebben. Controleer eerst of de e-mail niet per ongeluk in de spam map is terecht gekomen. Staat de e-mail ook niet in de spam map? Dan is het e-mailadres waarschijnlijk niet bij ons bekent. Neem contact op met de binnendienst op 0516 - 760 780 of stuur een e-mail naar info@eurostyle.nl. Onze medewerkers kunnen het gewenste e-mailadres aan uw account koppelen.

Ik wil mijn e-mailadres waarmee ik inlog wijzigen

Om het e-mailadres te wijzigen waarmee in u inlogt neemt u contact op met de binnendienst. De binnendienst is te bereiken op 0516 - 760 780 of stuur een e-mail naar info@eurostyle.nl.

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account