Boomkwekerij – ECOstyle NL Professional
BOOMKWEKERIJ

BOOMKWEKERIJ

Als kweker doet u er alles aan om uw bomen en heesters gezond en weerbaar te laten opgroeien. ECOstyle Professional helpt u daar graag bij. Wij bieden u effectieve, ecologische producten en advies op maat voor uw specifieke teelten en omstandigheiden. 

Boomkwekerij

Vakmanschap, daar draait het om in de boomkwekerij. Als professional maakt u uw plannen voor een langere tijd en maakt u keuzes in de middelen die u gebruikt ter ondersteuning van de groei van uw bomen en heesters. De bodem is daarbij van groot belang, de basis van een sterk en goed groeiend gewas ligt in een gezonde en actieve bodem. Voor u als professional hebben wij een passend concept met ecologische producten, ontwikkeld vanuit een ervaring van meer dan 50 jaar. 

Samen maatwerk realiseren

Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden en kansen die er zijn voor uw specifieke teelt(en) en omstandigheden. Interesse? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij staan voor u klaar!

Volg de 5 stappen van onze bodemcheck en laat de natuur voor u werken!

Volg de 5 stappen van onze bodemcheck en laat de natuur werken!

 1. Structuur
  Belangrijk voor de water- en zuurstofhuishouding én een goede wortelgroei.
 2. De juiste pH
  De ideale pH-waarde van de bodem ligt op 6.
 3. Organische stof
  Een juiste hoeveelheid organische stof (humus) is niet alleen van belang voor een goede bodemstructuur, maar vormt ook de voeding voor het bodemleven.
 4. Bodemleven
  Een actief bodemleven zorgt voor vitale en sterke planten.
 5. Voeding
  Een goede voedingstoestand van de bodem is een garantie voor een gezonde plant.

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account