Advies – ECOstyle NL Professional
ADVIES OP MAAT? KIES VOOR ECOSTYLE PROFESSIONAL

ADVIES OP MAAT? KIES VOOR ECOSTYLE PROFESSIONAL

Als hovenier kun je bij ECOstyle Professional terecht voor al je groen vragen. Van bemestingsplan tot het direct beantwoorden van een korte vraag. Wij helpen je graag! 

Advies

Elke bodem is anders, elke plant vraagt specifieke bemesting en ieder probleem heeft zijn eigen oplossing.  We geven graag de beste adviezen, die mogelijk ook toe te passen zijn door jouw klant.

Advies op maat

Elke hovenier of groenvoorziener wil een tevreden klant. Jouw klant wil het liefst een probleemloze en duurzame tuin, die gemakkelijk te onderhouden is. Een goede bodemstructuur is het meest essentiële onderdeel van duurzaam bodemonderhoud. Om de structuur te verbeteren biedt ECOstyle Professional diverse structuurverbeterende producten aan. Ondanks alle voorzorg wil het wel eens voorkomen dat bepaalde planten niet goed gedijen. Het kan dan zijn dat de plant specifieke voedingselementen mist. Of er zijn plagen die vat krijgen op de hagen van jouw klant. Op het moment dat een invasieve exoot als de buxusmot vat krijgt wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk oplossen, liefst op 100% natuurlijke wijze. ECOstyle Professional geeft jou hierbij graag het juiste advies.

Neem gerust contact op. We helpen graag!

Heb je vragen over de aanleg en het onderhouden van de tuin met de juiste natuurljike producten? Of wil je meer weten over het bestrijden en voorkomen van ziekten en plagen?
Bel, app of mail ons voor een persoonlijk (bodem)advies op maat!

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account